Bisping: Lombard ne zaslužuje jebenu priliku

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.06.2012 07:43h Autor:

Michael Bisping

 Michael Bisping trebao je biti prvi test za Hectora Lombarda, od kojeg mnogi očekuju velike stvari otkako je iz Bellatora prešao u UFC. No, počelo se polako stvarati prilično veliko nezadovoljstvo zbog Lombardova sjajnog statusa.

Bisping se zbog ozljede neće boriti s Lombardom, već će kubanskom borcu protivnik biti Tim Boetsch na UFC-u 149.

Upravo je Bisping pokrenuo val nezadovoljstva zbog rijetkog slučaja da neki borac u UFC-u priliku za napad na titulu prvaka dobije nakon samo jednog meča, a upravo je to Dana White najavio kao vrlo izglednu mogućnost ako impresionira u svom prvom nastupu u njihovom kavezu.

“Potpuno sam bijesan. Ja sam bio nekoliko puta u prilici boriti se za titulu prvaka, tako da ne mogu za ništa kriviti UFC što neće meni opet biti pružena prilika. Da sam pobijedio Chaela Sonnena, ja bih se sad borio s Andersonom Silvom, ali nisam zbog sudaca, a ne zbog UFC-a”, započeo je Bisping.

“Bit ću iskren, nikad nisam vidio Lombardov meč, jer nisam nikad ni gledao Bellator. Prema svemu on je dobar nokauter i agresivan je, ali nikad ga nisam vidio u akciji. Možda će biti sjajan, ne znam. No, ono što znam je da se nije nikad borio u UFC-u i nije mi jasno zašto će dobiti jebenu priliku za napad na titulu”, rekao je Bisping.

Mark Munoz mu se također pridružio, jer smatra da nije pravedno prema ostalim borcima da Lombard tako brzo dobije priliku za koju nekima treba puno dulje da se izbore.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI