Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bisping: Kennedy je balerina koja se oblači kao žensko, razbit ću ga! | Fight Site

Bisping: Kennedy je balerina koja se oblači kao žensko, razbit ću ga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2014 09:03h Autor:

Michael Bisping

Još uvijek nemaju zakazanu borbu, a onu putem medija vode već neko vrijeme. Tako bi se mogao opisati status Michaela Bispinga i Tima Kennedyja.

Kennedy je naime dugo tražio duel a Bispingom, a Englez je popustio, te odlučio prihvatiti izazov. Sada je na potezu Dana White, no čini se kako nema previše razloga za razmišljanje.

"Borio sam se s najboljim borcima svijeta. Ako Tim Kennedy, balerina koja se oblači kao žensko, misli da sam se prepao, onda je lud. Oblači se kao žena kako bi dobio malo pažnje. To je sramota. Pričao sam s Danom White i Joe Silvom i rekao im: 'Slušajte, pustite me da ušutkam ovog lika jednom za uvijek'. Ozbiljno, ako misli da sam se uplašio, stvarno je lud", kaže Bisping.

Engleski borac je dodao i da je na UFC-u da odluči – da li će ga pustiti da se bori s nekim "dobrim borcem", ili da "prebije Kennedyja za vlastito zadovoljstvo".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI