Bisping: Jonesa treba suspendirati doživotno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2017 09:46h Autor:

Bisping-Jones

UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji Michael Bisping je prvi kolega Jona Jonesa koji je odlučio “baciti kamen” na posrnulog borca, čiji je i uzorak “B”, koji je uzet samo dan prije ulaska u Octagon na UFC-u 214, bio pozitivan na doping.

I uzorak “B” pozitivan: Jonesu prijeti 4 godine suspenzije!

Bisping smatra da Jonesu nije dovoljno 4 godine suspenzije, on bi ga suspendirao doživotno.

“Vjerujem da je to pravi način. Ako imate povijest uzimanja dopinga, za vas nema mjesta u sportu. Ovo je okrutan sport. Ovo nije za svakoga. Mi ne pokušavamo ubaciti loptu kroz obruč, mi pokušavamo, napišite to kako hoćete, prebiti jedan drugoga, pokušavamo ga prisiliti na predaju ili nokautirati. Dopingu tu nema mjesta.”

Iako bi prije konačnog zaključka htio pričekati završetak procesa, Bisping smatra da stvari ne izgledaju dobro za Jonesa u ovom trenutku.

“Da, izvan Octagona je očito donio neke jako, jako loše odluke. I nažalost to sve neće nestati jako dugo vremena. Vjerujem da mu slijede četiri godine suspenzije. A teško je reći i da nema vatre gdje je toliko dima. Ovo mu nije prvi put. Tako da treba ipak pričekati kraj procesa, ali ovo ne izgleda dobro”, objašnjava svoj stav UFC prvak i zaključuje da je ovo posebna tragedija jer se radi o jednom od najboljih MMA boraca u povijesti.

“Mislim da je korektno reći da je definitivno uništio svoju ostavštinu. Mislim da će uvijek biti zapamćen i prema nevjerojatni predstavama koje je pružio u Octagonu. Kada je stigao u UFC, bio je nevjerojatan. Jednostavno nezaustavljiv”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI