Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bisping je spreman braniti titulu protiv Romera na proljeće | Fight Site

Bisping je spreman braniti titulu protiv Romera na proljeće

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2016 20:21h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping spreman se boriti protiv Yoela Romera na nekom od proljetnih UFC evenata. Izjavio je kako je izjava nakon Romerove pobjede protiv Weidmana bila više u službi šale nego što je bio ozbiljan.

Već prije borbe Romera i Weidmana, Bisping je izjavio kako nema namjeru ikad se boriti protiv Romera, budući da ga smatra korisnikom nedozvoljenih sredstava. Nakon što je Romero pobijedio i prozvao Bispinga, prvak je izašao iz komentatorske kabine na tribine te mu na izazov odgovorio pokazivanjem srednjeg prsta. Ipak, Bisping je svjestan kako bi Kubanac trebao biti njegov idući protivnik:

“Gledajte, ja nikad nisam odbio niti jednu borbu u svom životu, niti to namjeravam napraviti. I naravno da više ne namjeravam reći ne niti na borbu s Romerom. Ono nakon borbe je bio prvi dojam, jer sam iskreno navijao za pobjedu Weidmana, odnosno on je onaj s kim sam se želio boriti. I to sam želio prije svega iz respekta prema njemu, iako smo jedan drugog štošta rekli preko medija. Ono što se dogodilo je više bila neka vrsta komedije s moje strane, nego što sam ja uistinu odbijao borbu protiv Romera. Činjenica je da je on pobijedio Weidmana i to vrlo impresivno. Na taj način je on zaslužio biti taj.”

Već je spreman dogovoriti i datum borbe te je to iznio predsjedniku UFC-u. Kaže da trenutno još uvijek liječi svoju ozljedu te da bi se punom treningu mogao vratiti krajem godine.

“Sto posto sam siguran kako ću biti spreman na proljeće, ako se mene pita već sada mogu bookirati borbu za neki datum u to vrijeme. To sam rekao Dani Whiteu kad me nazvao. Čini se da će to biti moja iduća borba, iako postoje još neke druge opcije. No, sve vodi k tome kako ćemo se Yoel i ja boriti na proljeće.”

Bispingu bi to trebala biti druga obrana titule. Glavni kandidat za najboljeg borca 2016. godinu je ljetos postao prvak nokautom protiv Lukea Rockholda, da bi svoju prvu uspješnu obranu imao prošlog mjeseca protiv Dana Hendersona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI