Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bisping: Ja nisam seronja poput nekih boraca! | Fight Site

Bisping: Ja nisam seronja poput nekih boraca!

UFC 17.09.2012 10:37h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping optužio je veliki dio svojih kolega da su licemjeri i seronje koji se ponašaju potpuno drukčije kada u blizini nema kamera.

Engleski borac jedno je od popularnijih imena koje nastupa ovog vikenda u Kanadi na UFC-u 152, no to ipak ne znači da ima ogromnu koloniju fanova te da ga također i njegovi kolege obožavaju. Bisping priznaje da se već pomalo naviknuo na zvižduke, a odlučio je reći i pokoju o ostalim borcima.

"Borio sam se na UFC-u 66 kada je nastupao i Chuck Liddell po drugi puta protiv Tita Ortiza. Bilo je to u Las Vegasu, a publika je bila fantastična. Nije trebalo previše vremena da mi počnu zviždati što nije laka promjena. Svi smo mi ljudska bića, imamo osjećaje, pogotovo borci", rekao je Michael.

"Ja sigurno neću biti jedan od onih boraca seronja koji se ponašaju vrlo pristojno i lijepo kad je u blizini kamera, a potpuno drukčije kad kamere nema. Neću ih sada imenovati, ali ja definitivno nisam jedan od takvih!"

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI