Bisping: Ja bih na Sonnenovom mjestu popizdio zbog Belforta

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2014 15:03h Autor:

Michael Bisping

Engleski MMA borac, Michael Bisping, koji je u posljednje vrijeme imao prilično velikih problema sa svojim okom te je zbog toga morao i na operaciju, krajem kolovoza će se vratiti u oktogon, ali ima i još jednu zanimljivu ponudu za posao.

Novu priliku koja mu se stvorila može prvenstveno zahvaliti Chaelu Sonnenu koji je zbog dvostrukog pada na doping testu dobio otkaz kao komentator na FOX Sportsu za UFC-ove evente, a kao zamjenu producenti vide upravo u Bispingu.

"Okušao sam se nekoliko puta kao komentator, sviđa mi se taj posao, mislim da sam ga dobro odradio i vjerujem da mi u rujnu očekuje još nekoliko takvih angažmana", pohvalio se Bisping.

Neizostavna tema u video intervjuu bio je naravno i njegov bivši suparnik Chael Sonnen.

"On je propisno kažnjen, suspendiran je na dvije godine, a tu je i novčana kazna. Ja vjerujem da je koristio ilegalne supstance i kad se borio protiv mene. Borci koji padnu na doping testu sigurno ne koriste te supstance samo za jedan meč, već ih koriste dulje vrijeme. No, da sam ja na njegovom mjestu popizdio bih zbog Belfortove situacije. On je poznat kao borac koji koristi steroide, a sad je na kraju prošao nekažnjeno i još dobio priliku napasti titulu prvaka", dodao je Englez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI