Bisping: Izgubio sam poštovanje prema Andersonu Silvi

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2015 11:19h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping bit će prvi protivnik Andersonu Silvi nakon isteka jednogodišnje suspenzije koju je zaradio zbog uzimanja nedozvoljenih sredstava. Meč će se dogoditi 29. veljače u Londonu na UFC Fight Nightu koji će predvoditi upravo ovaj dvojac.

Michael Bisping bit će prvi test za Andersona Silvu nakon povratka u oktogon i odrađivanja suspenzije. Silva je prije pada na doping testu slovio za jednog od najvećih u povijesti MMA sporta, ali nakon što je otkriveno da je koristio nedozvoljena sredstva mnogima je pao u očima pa tako i njegovom idućem protivniku.

“Svi jurimo svoj san, a to je da budemo prvaci. To morate napraviti teškim radom i odlučnošću. No, Anderson Silva nije bio pozitivan na samo jednu zabranjenu supstancu, niti na dvije već na tri. Zbog toga sam izgubio mnogo poštovanja prema njemu. Nespojivo je nazivati se MMA borcem i koristiti nedozvoljena sredstva koja vam pomažu u vašoj izvedbi. Nadam se da će Andersona često testirati prije borbe. Svi koji to rade trebali bi se sramiti pa tako i Anderson.”, izjavio je Michael Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI