Bisping indirektno pozvao Belforta na zajedničku oproštajnu borbu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2018 12:34h Autor:

Belfort vs. Bisping

Otkazivanje borbe Vitora Belforta i Uriaha Halla dalo je inspiraciju Michaelu Bispingu da podsjeti da svoju borbu protiv Belforta, ali ga ujedno i indirektno izazove na nešto što bi trebala biti zajednička oproštajna borba.

U petak će zapravo biti pet godina od njihove međusobne borbe u kojoj je Belfort, tada popularno zvan ViTRTor, slavio atraktivnim nokautom nogom u glavu. Bila je to ona godina u kojoj je Vitor naslagao tri nokauta kojima je došao do prilike napasti titulu prvaka, koja je ipak došla pomalo prekasno, odnosno kada mu je dozvola TRT terapije već bila ukinuta.

Bisping je više puno napominjao kako mu je to jedan od najtežim poraza te da ga svakako želi jednom osvetiti. A priliku za to može imati samo još jednom, budući da je najavio kako svoj posljednji nastup vidi 17. ožujka u Londonu, na UFC Fight Night 127 eventu. Protivnika za tu borbu još uvijek nema, kao što zapravo niti njegov nastup nije potvrđen za tu priliku. Ipak, otkazivanje borbe Belforta i Halla svakako dovodi do vrlo zanimljive insinuacija kako bi međusobna borba ova dva bivša prvaka mogla biti sjajna “točka na i” njihovih uspješnih karijera.

Uostalom, nema sumnje kako je Bisping također mislio na to, čim je objavio spomenutu fotografiju. Mi smo zainteresirani, a kako će reagirati UFC i Belfort, trebali bi smo znati vrlo brzo.

Objavu dijeli Mikebisping (@mikebisping)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI