Bisping i Rockhold predvode australski Fight Night u studenom

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.09.2014 12:55h Autor:

Michael Bisping

UFC je potvrdio borbu Michaela Bispinga i Luke Rockholda, koju su oba borca već poželjeli. Ona će se održati 8. studenog, kao glavna borba novog australskog Fight Nighta, odnosno na neutralnom terenu za oba borca.

Objavljen je UFC-ov povratak u Australiju, a u kompletu s njima i glavna borba tog eventa pod imenom UFC Fight Night 55. To je zanimljivi okršaj u srednjoj kategoriji između Michaela Bispinga i Lukea Rockholda.

Kako je poznato, već su obojica boraca izjavili kako žele međusobni duel, a Rockhold je Bispinga prozivao već i prije njegove borbe protiv Cunga Lea. Također, ponudio je Bispingu okladu u kojoj bi, ako ga završi u prvoj rundi, njemu pripala sva Bispingova zarada od borbe, a u slučaju bile kojeg drugog ishoda, sve bi išlo britanskom borcu. Bisping je rekao može, štoviše njegova je ideja da pobjednik novi sve. Vidjet ćemo što će oko toga reći UFC, tj. da li je takva oklada legalna, kako pravno, tako i sportski.

Bisping u posljednjih osam borbi, od početka 2012. godine, veže pobjedu na poraz i obrnuto, a taj niz će pokušati prekinuti ovom borbom. S druge strane, Rockhold je u UFC došao kao Strikeforce prvak te je u prvom meču nokautiran od strane Vitora Belforta. Ipak, nakon toga je ostvario dvije pobjede prekidom i s razlogom je ozbiljan kandidat za napad na pojas.

Ova borba bit će glavni meč programa eventa za koji su još potvrđena borba Anthonya Perosha protiv Guta Inocentea te Soe Paleleia protiv Daniela Omielanchuka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI