Bisping i Rockhold gostovali u emisiji kod Jona Anika (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2014 19:27h Autor:

Michael Bisping, Jon Anik i Luke Rockhold

Michael Bisping i Luke Rockhold gostovali su u studiju Fox Sportsa u prilogu "Counterpunch", gdje borci sjede u istoj prostoriji i najavljuju borbu. Ovog puta je bilo vatreno, kao što se može i očekivati, rečeno je puno stvari i čini se kako nas za dva i pol tjedna čeka sjajna borba.

8. studenog je datum kad će se Michael Bisping i Luke Rockhold sastati u UFC-ov kavezu u Sidneyu. Tako da je vrijeme da se krene u žestoku najavu borbe i samog eventa, a ova dva bivša sparing partnera su to krenuli raditi na pravi način. Jon Anik gotovo da nije morao niti postavljati pitanja.

Bisping je objasnio da je sve krenulo s tim kad je, svojevremenom nakon sparing s Rockholdom, tadašnjim prvakom Strikeforcea, izjavio da je on sad službeni Strikeforce prvak. Vjeruje kako Luke nije mogao prijeći preko toga i da ga iz tog razlog neprestano prozivao.

Rockhold je na Bispingovu izjavu da se Luke borio protiv nepoznatih boraca, dok se on u UFC-u borio s najboljima na svijetu, Bispinga upitao: "Tim Kenney, Jacare Souza, ne znaš tko su to?", da bi Bisping rekao da tad nisu bili poznati. Nakon toga je Bisping bio upitan s kim se to borio, odnosno tko je od boraca koje je pobijedio u UFC-u. Bisping se prvo izmotavao kroz izjave tipa "ima ih puno", da bi na kraju rekao: "Cung Le". Rockhold je samo kratko upitao: "To je najbolje što imaš?"

Oba borca su još najavili zašto i kako misle da će oni pobijediti u toj borbi, ali nama osobno je na kraju ostao dojam da je ipak Rockhold onaj koji je dobio ovu rundu. Pogledajte video i možete vidjeti kako je to izgledalo. U svakom slučaju, bilo je zanimljivo, a vjerujemo da nas u idućih 19 dana, koliko je preostalo do borbe, čeka još toga.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI