Bisping: GSP se ne želi boriti protiv Andersona, nije dovoljno dobar!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2012 08:33h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping prije mjesec je dana stigao do prilično uvjerljive pobjede nad Brianom Stannom, no još se ne zna hoće li mu biti ispunjena želja da dobije meč za titulu protiv Andersona Silve.

Brbljavi engleski borac dobrano je zagrijao atmosferu prije svog meča protiv Amerikanca Briana Stanna u Torontu na UFC-u 152, gdje je nastupio i naš Igor Pokrajac. Na kraju je uspio slaviti prilično uvjerljivo jednoglasnom sudačkom odlukom, no još se ne zna hoće li mu biti ostvarena ona njegova najveća želja. Radi se o meču za titulu prvaka u srednjoj kategoriji protiv Andersona Silve.

Brazilac bi se mogao uskoro boriti protiv Georgesa St-Pierrea, a to je borba za koju Bisping vjeruje da Kanađanin ne želi da se dogodi.

"Ako pročitate između redova, možete vidjeti da to baš i nije borba kojoj se GSP raduje. Da budem iskren, čini mi se da je svjestan kako nije dovoljno dobar za to. Kažu da mu je užasno naporno non stop pričati o Andersonu, a vjerujem da bi jednako naporan bio i meč za njegovu vilicu. Tko zna hoće li se zaista naći u oktogonu, ja ću strpljivo čekati svoju priliku", rekao je Bisping.

"Mislim da je srednja najuzbudljivija kategorija u UFC-u. Definitivno ima najboljeg prvaka, a ima i najviše izazivača. Smatram se privilegiranim što sam dio toga", dodao je Michael.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI