Bisping: GSP me ugušio na TV-u, nema šanse da mi to bude posljednja borba!

UFC 05.11.2017 13:33h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping je razočaran ishodom svoje borbe protiv Georgesa St-Pierrea, ali unatoč govoru o potencijalnoj mirovini 38-godišnjak nije spreman oprostiti se od sporta u ovakvim okolnostima.

Bisping je na UFC-u 217 izgubio pojas u srednjoj kategoriji kojeg je osvojio u lipnju prošle godine. GSP je u trećoj rundi osigurao gušenje s leđa, ali Britanac se nije htio predati i borbu je završio “spavajući.”

Na press konferenciji nakon borbe “The Count” je potvrdio da ćemu ovo definitivno neće biti posljednja borba.

“Ne treba mi nikakva pauza. Prošao sam bez ozljeda. Možda London u ožujku, to zvuči dobro. Vidjet ćemo hoću li biti slobodan jer imam neke planove za iduću godinu. Svi mi govore kako je sjajno što se nisam predao, ali ugušio me na televiziji, stoga mi to i nije neka utjeha. Ne želim da mi to bude posljednji put u Octogonu i zato ću se vratiti u nekom trenutku.”

“Volim raditi to što radim. Dolazim iz malog grada na sjeverozapadu Engleske i nikada nisam pomislio da ću predvoditi priredbu u Madison Square Gardenu. I nema šanse da u posljednjoj borbi budem ugušen na TV-u. Ovo nije bila moja večer, ali tako stvari idu u profesionalnom sportu. Jedna strana pobijedi, a druga izgubi.”

“Bit ću iskren,u ovom trenutku najveća briga mi je stići do bara na cugu. Ozbiljno (smijeh), ne razmišljam o svojoj idućoj borbi. Razmišljam o baru.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI