Bisping će postati životinja u meču protiv Belchera

UFC 11.03.2013 05:40h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping oporavio se od svog teškog poraza koji mu je u Brazilu ne tako davno nanio Vitor Belfort i time mu onemogućio meč za titulu prvaka protiv Andersona Silve.

Novi izazov Bispingu predstavlja borba protiv Alana Belchera, a to je meč u kojem čak može okladom osvojiti Rolls Royce Phantom u slučaju da ponudi nešto približne vrijednosti zauzvrat u okladi u slučaju da on izgubi.

No, ukoliko se pita brbljavog Engleza, poraz mu definitivno nije opcija. "Moram ponovno postati životinja, trebam se vratiti u ono svoje opako izdanje, a ne biti tehničar. To ću i učiniti za meč protiv Belchera. Neću više raditi slične greške kao prije, sve želim završiti u prvoj rundi, nikakva posebna taktika nije potrebna. Jednostavno ću ga ići uništiti. Ljudi kažu da nemam snagu za nokaut, ali vjerujte mi da to nije istine. Svih mojih prvih deset mečeva je završilo nokautom u prvoj rundi", rekao je Michael.

"Tada sam bio pogonjen adrenalinom i bio iznimno agresivan, a to se po putu negdje izgubilo. To će se ipak vratiti, jer želim postati svjetski prvak", dodao je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI