Bisping dostigao Andersona Silvu po broju pobjeda: "Još jedna i želim borbu za pojas"

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2015 20:07h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping bio je najveće ime subotnjeg UFC Fight Nighta u Glasgowu na prvom škotskom UFC eventu. Iskusni borac s 24 nastupa u najjačoj MMA promociji (27-7 MMA, 17-7 UFC) porazio je Thalesa Leitesa.

Tom se pobjedom Bisping izjednačio na trećem mjestu vječne ljestvice s Andersonom Silvom koji također ima 17 pobjeda. Georges St. Pierre ima dvije više, a Matt Hughes na drugom mjestu 18 pobjeda.

Nitko osim Bispinga nije upisao 4:04:46 sati borbi u UFC-u, niti više od 1285 značajnih udaraca u UFC karijeri. Prvi je borac sa tri uzastopne borbe u srednjoj kategoriji u kojima je upisao više od 100 značajnih udaraca.

Smatra da mu još jedna pobjeda nedostaje do borbe za titulu. Ovo mu je druga zaredom nakon dugo dugo vremena.

"U Top 10 je puno ubojica. Jednostavno je, teško je vrijeme za lov na pojas. Sada ili nikada. Ne postajem mlađi. Ako pobijedim još jednom, nekoga iz Top 10, mislim da ću zaslužiti priliku za pojas. Ovdje sam oduvijek", dodao je.

"Želim revanš protiv Belforta i Hendersona, smeća koji varaju"

Nakon pobjede rekao je da se sada nada borbi za titulu, kao i revanšu s dvojicom bivših protivnika, Vitorom Belfortom i Danom Hendersonom, od kojih je ranije poražen.

"Kao borac, svatko se želi ponovo suočiti s onima koji su ih porazili, posebno onima koji su pobijedili iz nepoštenih razloga. Svi oni uzimaju testosteronske terapije, steroide. Varaju, smeća. Volio bih se susresti s njima na poštenom terenu, da ih se testira prije i tijekom priprema, kao i u večeri borbe", poručio je Bisping.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI