Bisping donio odluku o umirovljenju, objavio gdje i kada će posljednji put nastupiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2017 17:34h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping je otkrio kada i gdje će se održati njegova posljednja borba, odnosno kako izgledaju njegovi planovi. Najveća britanska MMA zvijezda trebala bi se oprostiti u svojoj 30. UFC borbi, na londonskom UFC eventu u ožujku.

Bisping prije toga ipak ima nastup za desetak dana dana u Kini, no to neće biti njegov posljednji nastup, neovisno o pobjedi ili porazu. On je već najavio kako mu je ta borba potrebna za brzi oporavak od gubljenja pojasa, ali niti publika nije ta pred kojom bi htio ostaviti rukavice u kavezu.

“Neka Bog blagoslovi Šangaj, sigurno sam da tamo žive sjajni ljudi, ali ne, to nije mjesto za moju posljednju borbu. Nemam ništa protiv Kine i Kineza, draga su mi nacija. No, ja nikad nisma bio u Kini, pa zašto bih tamo imao svoju posljednju borbu. Već sam rekao, ovaj sam nastup prihvatio jer je borac dobar onoliko koliko je bio dobar u posljednjoj borbi, a moja posljednja baš nije prošla po planu”, rekao je Bisping o borbi protiv Gasteluma na Fight Nightu 122.

Onda je rekao koji mu je zapravo bio prvobitni plan što se tiče umirovljenja. No, ovako je uskočila još jedna borba, a s onom posljednjom bi onda Bisping trebao zaokružiti broj svojih UFC nastupa na 30.

“Planirao sam svoju posljednju borbu imati u ožujku. No, ovo se dogodilo kako se dogodilo, pa ću imati još jednu dodatnu. To nije bio plan, ali okolnosti su to donijele. Ima taj eventu Londonu i tamo bih volio nastupiti. Želim se zahvaliti engleskoj publici za svu podršku kroz godine i tamo će biti održana moja posljednja borba.”

Voljeli ga ili ne, svakako je velika karijere iza njega. Karijere u kojoj nikada nije odbijao izazove, nikad nije imao problema s dopingom ili padovima na vagi te je uvijek bio poznat kao borac koji je sve napravio napornim radom. Michael Bisping svima treba biti primjer kako doći do uspjeha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI