Bisping: Dok sam ja napredovao, Henderson je ostario i skinuo se sa steroida

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2016 10:15h Autor:

Henderson i Bisping

“Ovo uoće nije revanš”, izjavio je Michael Bisping na druženju s medijima. Aktualni prvak je takvog mišljenja iz razloga što smatra kako su ovo dvije potpuno različite verzije njega i Dana Hendersona.

“Ja sam puno napredovao. I mentalno i fizički, dok je kod njega potpuno suprotna situacija. On je ostario i skinuo se sa steroida. Pogledajte samo mišićnu masu koju je imao u našem prvom dvoboju i usporedite ju s ovom danas. To su dva različita borca. Ovo sada je druga priča. Ovo je Michael Bisping iz 2016. protiv Dana Hendersona iz 2016. godine”, izjavio je Bisping na druženju s medijima u Manchesteru.

Aktualni prvak je prilikom istog druženja otkrio kako sve do organizacije ovog dvoboja nije gledao snimku poraza s UFC 100 priredbe.

“Moja žena je gledala, no ja bih rekao, ‘o Bože, gasi to’, no kako se bližio ovaj dvoboj tako sam htio pogledati što se dogodilo. Bilo je to prije sedam godina, ali to nisam bio pravi ja. Imao sam puno drugih oblika borbi prije ulaska u taj meč i to nije bila prava slika onoga što mogu”, zaključio je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI