Bisping dobiva novu ulogu u UFC-u u 2019. godini

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2018 16:19h Autor:

Michael Bisping

Poznati UFC komentator i komičar Joe Rogan je dva dana zaredom u svom slavnom podcastu doveo dva vrlo eminentna gosta. Najprije mu je u goste došao boksač Deonatay Wilder, a zatim sinoć i bivši UFC prvak Michael Bisping.

Dvojac je “pretumbao” razne teme iz svijeta borilačkog sporta, no možda je najviše odjeknula informacija da će Bispig od 2019. godine biti UFC-ov TV komentator tijekom LIVE prijenosa. Do sada je obavljao ulogu analitičara tijekom FOX-ovih uvodnih i završnih emisija, a kako UFC s FOX-a odlazi na ESPN+, Britanac je dobio novi angažman.

Iako nije govorio o detaljima jer su pregovori još uvijek u tijeku, Bisping će vrlo vjerojatno zamijeniti Jimmyja Smitha, koji neće dobiti produljenje ugovora s elitnom promocijom. I to samo nakon što je u UFC-u proveo godinu dana.

UFC se riješio komentatorske TV zvijezde nakon samo godine dana

“U budućnosti ću komentirati UFC-ove event, to je interesantno i zanimljivo za mene”, izjavio je Bisping te je dodao:

“Sada pregovaram s UFC-om o detaljima, ali očito je da ću nastaviti suradnju ovaj put na ESPN-u u 2019. godini. Već sam dobio prve evente gdje bi se trebao pojaviti, a to su Brooklyn, Phoenix, London… Ovo je vrlo uzbudljivo”, izjavio je Bisping.

Čitava postava UFC-ovih TV komentatora podrazumijva Joea Rogana, Jona Anika, Daniela Cormiera, Dana Hardyja, Paula Feldera, Dominicka Cruza…

Podcast pogledajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI