Bisping: Dana nije izgovorio pitanje do kraja, a ja sam već planirao razbijanje Sonnenove glave!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2012 08:33h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping je opisao kako je uopće došlo do dvoboja protiv Chaela Sonnena koji će za desetak dana odrediti prvog izazivača u srednjoj diviziji UFC-a. Britanac se prvotno trebao boriti protiv Demiana Maie, no onda je…

“Broj Dane Whitea iskočio na mom mobitelu. Javio sam se, a on mi je rekao da ima dobre vijesti za mene. Objasnio mi je da je Munoz ozlijeđen i pitao me bi li htio uzeti njegovo mjesto u borbi za poziciju prvog izazivača”, objasnio je Bisping dodavši da čelnik UFC-a nije niti završio svoju misao, a da je on već planirao kako će razbiti Sonnenovu glavu.

“Već sam ranije prihvaćao borbe u posljednji trenutak čak i u UFC-u, no ovo je velik izazov i velika prilika za mene. Zahvalan sam Dani i Joeu Silvi. Već sam ranije bio sretan što su me uzeli da se borim na FOX priredbi. Tisuće boraca bi ubili za ovakvu šansu, a ja bih bio budala da je ne prihvatim”, dodaje Britanac.

Na kraju razgovora za FOX Sports, Bisping je još rekao da mu je žao Marka Munoza koji je morao odustati.

“Stvarno mi ga je žao. Siguran sam da će se vratiti vrlo brzo i bit će odmah, tu negdje na vrhu. Ova divizija je napućena kvalitetom”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI