Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bisping: Dajte mi ponovno Henda! | Fight Site

Bisping: Dajte mi ponovno Henda!

UFC 31.08.2012 10:48h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping ne bi imao ništa protiv da odradi meč u poluteškoj kategoriji, a kao protivnika kojeg bi vrlo radio želio istaknuo je Dana Hendersona.

Engleski borac Michael Bisping trenutno se priprema za svoj meč u srednjoj kategoriji protiv Briana Stanna na UFC-u 152, koji bi ga u slučaju jako dojmljive predstave možda mogao i promovirati u idućeg izazivača Andersona Silve za titulu prvaka u srednjoj kategoriji.

No, Bisping nema ništa protiv i eventualne borbe u poluteškoj kategoriji. Kao idealnog protivnika vidi trenutno ozlijeđenog Dana Hendersona. Njih dvoje već su se borili prije tri godine, a tada je Hendo slavio nokautom u drugoj rundi te je uspio uzeti i bonus večeri.

"Borba koju bih volio odraditi je protiv Dana Hendersona. To je nešto što me još uvijek progoni. Ljudi mi i dalje šalju linkove na slike na kojima sam nokautiran. Da sam ja imao priliku boriti se protiv Jonesa i da mi je to ponuđeno samo osam dana prije meča, ja bih prihvatio", rekao je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI