Bisping: “Čujem da je Liddell ljut nakon što je izgubio milijunski posao u UFC-u, moguće da ide u Bellator”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2017 16:07h Autor:

Chuck Liddell

Pripadnik UFC-ove ‘Kuće slavnih’ Chuck Liddell nedavno je nagovijestio kako bi se mogao vratiti iz dugogodišnje mirovine. Ova Chuckova izjava je dovela do javne prepirke između njega i Tita Ortiza, nakon koje se Ortiz ispričao.

Prema navodima Michaela Bispinga, Liddell je poprilično ogorčen i ljut na UFC nakon što su ga ovi najurili s njegovog posla kojeg je dobio odmah nakon borilačke karijere. Pretpostavlja se kako bi se legendarni ‘Iceman’ mogao okrenuti Bellatoru te čak nastupiti u borbi pod njihovom organizacijom. UFC-ov prvak srednje kategorije, naglasio je kako se radi samo o nagađanjima.

“Krećem se u krugovima u kojima mi ljudi govore razne stvari. Ovime se ograđujem od ove izjave i mogu reći da sam ju čuo iz treće ruke, ali postoji i mogućnost da sam ju čuo iz puno povjerljivijeg izvora. Tokom ovog vikenda netko mi je rekao da je Chuck Liddell užasno ljut jer je imao odličan dogovor s UFC-om koji je sada gotov. Bio je UFC-ov ambasador. Mislim da je zarađivao milijun dolara godišnje. Tako sam čuo”, izjavio je Bisping u ‘Believe You Me podcastu.

Bisping se također osvrnuo na potencijalni povratak četrdesetsedmogodišnjeg borca.

“Može li se natjecati? Treba li se vratiti? Odgovor je ne. Može li se natjecati i bi li se trebao boriti s Titom Ortizom? Odgovor je vjerojatno da”, zaključio je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI