Bisping: Chael je svoju šansu upropastio, ja bi se trebao boriti sa Silvom!

UFC 14.10.2011 07:59h Autor:

Dan Henderson i Michael Bisping

Chael Sonnen će gotovo sigurno dobiti drugu šansu protiv Andersona Silve. Čovjek koji se nikako ne može pomiriti s tim scenarijem je Michael Bisping. Dapače, u intervjuu za FightersOnly, Britanac tvrdi da je on legitimni izazivač broj jedan.

“Ne preispitujem odluku UFC-a, samo imam svoje mišljenje. Chael Sonnen je imao svoju šansu, odradio je sjajnu borbu, ali je izgubio. Tapkao je, Andersona ga je završio da bi zatim ovaj još pao i na doping testu. Kako ja to vidim, on je upropastio svoju priliku”, objašnjava Bisping i dodaje:

“Vjerujem da sam ja taj koji zaslužuje šansu za pojas. Prvo, naravno, moram pobijediti Millera koji je dobar borac. Ne trčim pred rudo, ali… Belfort je imao šansu, Yokami je dobio batine, Sonnen je dobio batine. Što će sada oni međusobno ulaziti u ring i ponovno dobivati priliku za naslov?”

Bisping smatra da je odličan protivnik za Silvu i da ima šansu postati prvak UFC-a.

“Stilom mi odgovara. Mislim da ću protiv njega odraditi bolji posao nego svi ovi drugi protivnici jer ga nitko nije zapravo pritisnuo. Praktički se nije borio još od Chaela Sonnena”, smatra Bisping i zaključuje:

“Naravno, lakše je reći nego napraviti. Neće biti jednostavno ući u kavez i pokazati sve ovo u meču sa Silvom. No, vjerujem da sam zaslužio šansu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI