Bisping će odbiti borbu s Romerom zbog njegove povijesti sa steroidima

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2016 11:01h Autor:

Bisping i Romero

Michael Bisping još uvijek ne zna tko će ga dočekati u njegovoj drugoj obrani pojasa. Kandidata ne nedostaje, a jedan od njih je sigurno i Yoel Romero, borac s kojim aktualni prvak u ovim trenucima ne želi stupiti u oktogon.

Kubanac još uvijek ne zna za poraz otkako je član vodeće MMA promocije. Trenutno je na nizu od sedam pobjeda, a svoj idući nastup će odraditi protiv bivšeg prvaka Chrisa Weidmana na UFC-u 205. Ukoliko pobijedi, Romero je sasvim izgledan kandidat za poziciju prvog izazivača, ali izazivač kojeg iz sljedećih razloga Bisping ne želi.

“Ako Yoel pobijedi Chrisa, iskreno, mislim kako se neću boriti s njim. Razlog tome je činjenica da je bio pozitivan na steoide. Nedavno sam čitao članak prema kojem je potrebno nekoliko godina da bi iz vašeg sustava izašle sve prednosti ostvarene uzimanjem steroida. Samo zato što više niste pozitivni, to ne znači da ćete izgubiti dodatne mišiće i sve što ste postigli. Tako da vjerujem kako je njemu potrebno još vremena. Ne vidim razloga zašto bi ga nagradili.

Ako Weidman pobijedi, to je onda borba koju želim. Nas smo dvojica posljednjih godinu dana imali nekoliko nesuglasica tijekom kojih smo pričali sranja. To je borba koja me zanima, 100 posto”, izjavio je Bisping za SiriusXM Rush.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI