Bisping će navijati za Whittakera protiv Romera: On je sjajan mladić, a Yoel je šupak i varalica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2017 20:19h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping smatra kako je trenutno realna situacija ona u kojoj će se Robert Whittaker i Yoel Romero boriti za titulu prvaka. Kaže kako bi to bila i njegova odluka, a što se tiče borbe, u potpunosti će se prikloniti mladom Australcu.

Ideja UFC-a bila je da Bisping ovog ljeta brani titulu protiv Romera. Budući da prvak ipak neće biti spreman za nastup do jeseni, u pripremi je borba za privremenu titulu. Bisping je također ostao i bez dogovorene borbe protiv Georgesa St-Pierrea, tako da će njegova iduća borba sigurno biti protiv privremenog prvaka srednje kategorije.

Bisping je gostovao u jednom MMA podcastu, gdje je bio upitan oko situacije u svojoj kategoriji, pa je prokomentirao svoje viđenje stanja:

“Sve se čini kako će organizirati borbu za privremenog prvaka, no još moram razgovarati s Danom, pa ću onda znati koliko ima istine u tome. Vjerojatno će to biti borba Whittakera i Romera, a to je borba koju bih i ja organizirao na njihovom mjestu. Svi znamo unutar kakve je serije Whittaker i ja prema tom momku imam samo ogromnu količinu respekta. Sjajan mladić, odličan borac i veliki radnik. Za Yoela ne mogu reći nešto slično, on sigurno nije među onima kojima bih poslao poklon za Božić. On je šupak i varalica, to je to što ja mislim o njemu i što svi već odavno znaju. Tako da, ukoliko se budu borili, nadam se da će mu Whittaker izbiti mozak iz glave.”

Iako još uvijek ništa nije službeno, borba Whittakera i Romera trebala bit biti na rasporedu na nekom od ljetnih PPV evenata. UFC je trenutno u razgovorima s oba borca, a informacije iz kampove govore kako bi do borbe trebalo doći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI