Bisping: Borbu za pojas zaslužuje Whittaker, a ne onaj prljavi, lažljivi prevarant Romero!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2017 16:12h Autor:

Robert Whittaker

Robert Whittaker je prošlog vikenda uzdrmao UFC-ovu srednju kategoriju zaustavivši jednog od top izazivača, Ronalda Jacare” Souzu. Australac je odmah nakon borbe izazvao prvaka Michaela Bispinga koji smatra da je 26-godišnji TUF pobjednik sada nakon svoje sedme uzastopne pobjede zaslužuje napad na pojas više od prvog izazivača, Yoela Romera.

“Yoel Romero je prljavi, lažljivi, prevarantski smrad”, rekao je Bisping na svom Believe You Me podcastu. “Ako želite da se borim s Whittakerom nakon što pobijedim GSP-a, možemo tako. Ako ne , borit ću se s Romerom. Ali ja mislim da Robert više zaslužuje status prvog izazivača. Zaustavio je Jacarea, Romero ga nije zaustavio. I Robert nije bio pozitivan na steroide stoga mislim da bi on trebao biti sljedeći.”

Bisping će se kasnije ove godine boriti s bivšim velter prvakom i velikom zvijezdom sporta, Georgesom St-Pierreom. Prije najave ovog meča UFC je već planirao borbu dati Romeru s kojim je Bisping razvio potentno rivalstvo.

“Hajdemo službeno započeti kampanju da se nakon GSP-a borim s Robertom Whittakerom. U redu, možda postoji argument da on više zaslužuje biti izazvač, ali još važnije, napravimo to samo da razjebemo Yoela Romera. On je jedini protivnik kojeg prihvaćam nakon GSP-a. Gledano sve skupa, priznajem da mi Robert Whittaker stilski više odgovara kao protivnik, ali činjenice su činjenice i mislim da bi on trebao biti prvi izazivač.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI