Bisping bivšem menadžeru mora isplatiti više od 300 000 funti, navodno se potukli ispred sudnice!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2017 13:28h Autor:

Bisping i McGann

Michael Bisping je izgubio žestoku sudsku parnicu protiv bivšeg menadžera, Anthonyja McGanna, te odlukom engleskog suda, osnivaču Wolfslair MMA dvorane mora isplatiti više od 320 000 funti.

Osnova spora je menadžerski ugovor koji je Bisping potpisao 2005, prije nego što je postao član UFC-a, i prema kojem bivši prvak srednje kategorije menadžeru nije platio velike dijelove provizija na svoja primanja u razdoblju od 2005. do 2011.

Sudski postupak je trajao jedanaest dana, a napetost je bila toliko velika da je navodno između dvojice došlo i do fizičkog sukoba u čekaonici ispred sudnice.

Iako je presudio u njegovu korist, sudac je McGanna optužio za “preuveličavanje”  i “predstavljanje lažnih dokumenta i dokaza.” Mnoge njegove dokaze nazvao je “jednostavno neistinitim” , a pisma i fakture koje je predao nazvao je “nedavnim krivotvorinama.”

Bispinga je optužio da je “dokaze prilagodio u svoju korist”, rekavši da su djelomično “nevjerojatni i neistiniti.” Sudac je također zaključio da su obojica 2010. i 2011. “napuhali” Bispingove troškove kako bi pronevjerili novac iz Australije.

Sudac još jedino nije odluči tko će platiti “visoke” troškove suđenja, ali je rekao da bi bila “uvreda pravdi” kada bi Bisping morao platiti sve McGannove troškove.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI