Bisping: Belforta bi pobijedio moj 14-godišnji sin!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.05.2015 14:41h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping bio je jedan od najsretnijih UFC-ovih boraca nakon meča između Weidmana i Belforta te ne krije da je uživao u Weidmanovoj pobjedi.

Michael Bisping doživio je poraz od Belforta tijekom 2013. Brazilac je tada nokautirao Bispinga dok je bio na testosteronskoj terapiji.

"Gledam Belforta i izgleda dvostruko manji nego što je bio prije. Njegove noge izgledaju kao kokošje noge koje vise iz ženskog tijela. Iskreno, izgledao je kao netko koga može prebiti moj 14-godišnji sin", izjavio je Bisping za MMAJunki.

„Chris Weidman ga je prikazao kao kukavicu što zapravo i je. Naravno da bih se volio osvetiti za poraz, ali nisam siguran da je osveta prava riječ. Bio je na TRT-u te je imao nepoštenu prednost u tom meču. Želim ga udariti u glavu šakama ili nogama. Svejedno je kako bih ga udarao, ali fokusiran sam na titulu. Borba s Vitorom mi ne bi pomogla u tome, ali volio bih udariti tog tipa u glavu.“

Bisping će sljedeću borbu imati 18. srpnja kad će se u glavnoj borbi UFC Fight Nighta u Glasgowu boriti s bivšim izazivačem Thalesom Leitesom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI