Bisping: Belfort je prije varao s dopingom, a sada ima dozvolu za njega!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2013 09:16h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping igrao se Chaela Sonnena prije svoje borbe protiv Vitora Belforta, pokušao ga je psihički uništiti prije meča, no to mu i nije baš uspjelo. Mnogi su očekivali nejgovu žestoku reakciju i nakon što je UFC objavio da je Vitor Belfort prije meča protiv njega imao dozvolu za hormonalnu testosteronsku terapiju, no Englez je odlučio reagirati sportski i ne traži opravdanje za svoj poraz u novootkrivenoj činjenici.

"Reći ću ono što sam rekao i prije. Izgubio sam jer sam napravio grešku i Vitor je iskoristio priliku. To je sranje, ne sviđa mi se, ali rezultat je takav da sam izgubio i točka."

"Posljednjih nekoliko godina ja sam često pričao o TRT-u i mislim da sam svima dao jasno do znanja kakav je moj stav o toj temi. Nema potrebe da sada ponovno sve ponavljam. Jedino bih rekao da sam prilično razočaran što netko tko je prije pao na doping testu zbog testosterona sad ima dozvolu za njegovo korištenje. Poznato je da korištenje steroida smanjuje testosteron, pa ne shvaćam gdje je tu logika da mu se onda dozvoli TRT", smatra Michael.

Bisping uskoro kreće sa svojim pripremama za iduću borbu, a nju će odraditi proti Alana Belchera na UFC-u 159 koji je na rasporedu 27. travnja u New Jerseyju gdje se za titulu prvaka bore također Jon Jones i Chael Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI