Bisping: Belfort je huligan kojem su se stisnuli testisi i nema penis!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.01.2013 23:53h Autor:

Belfort i Bisping

Veliki okršaj Vitora Belforta i Michaela Bispinga sve je bliži. UFC-ova priredba u Sao Paulu mogla bi nam iznjedriti novog izazivača u srednjoj kategoriji u slučaju da pobijedi Bisping, jer je već najavljeno da mu slavlje u tom meču donosi okršaj protiv Andersona Silve.

Njihov verbalni rat traje već zaista tjednima, a Bisping je daleko aktivniji. Bilo je prilično zanimljivo i nakon konferencije za medije kada je održan prvi stare-down. On je trajao prilično kratko, ali je bilo iznimno vatreno, a nije izostalo ni dovikivanje jedan drugome s pristojne udaljenosti.

Bisping je otkrio da je prilično razočaran kako se Belfort ponio u toj prilici.

"Belfort je bio iznimno nepristojan i stavio je svoju ruku baš na moju bradu, a kada sam se htio pomaknuti jer ne volim da me diraju, onda je on izgubio kontrolu. Kaže da sam ja huligan, a stigao sam kao pravi profesionalni sportaš. On je došao kao huligan i tako se ponašao. Sve one njegove priče o Isusu, bibliji i poštovanju su odletjele kroz prozor", započeo je Michael svoj napad.

"Garantiram da će u ovoj borbi biti pravi vatromet, a bit će zanimljivo i na službenom vaganju. Trebam li donijeti na vaganje i gumu za zube ili će se moći kontrolirati? Možda su mu se testisi stisnuli zbog razine testosterona. Ima li on uopće penis? On je zapravo penis. Samo zato jer je on penis, ne znači da ga i ima", rekao je Bisping.

UFC iz Brazila možete gledati uživo na Fight Channelu u nedjelju 20. siječnja s početkom u 03:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI