Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bisping: Belfort će protiv Weidmana biti slabiji i sporiji! | Fight Site

Bisping: Belfort će protiv Weidmana biti slabiji i sporiji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2014 10:22h Autor:

Michael Bisping

Michaela Bispinga u noći s petka na subotu 8. studenog očekuje meč s Lukeom Rockholdom. Tim je povodom održana i konferencija za medije tijekom koje je iznio i svoja razmišljanja što bi se moglo događati u meču za naslov prvak u srednjom kategorije između Chrisa Weidmana i Vitora Belforta.

Bisping se imao priliku boriti protiv Belforta koji je u to vrijeme bio na testosteronskoj terapiji što je potvrdila i sportska komisija. Nakon što je TRT zabranjen Belfort će se naći u novoj situaciji i upravo zbog te činjenice Bisping je uvjeren da je u tom dvoboju prvak u velikoj prednosti.

"To je velika prednost za Weidmana. Sve je vrlo jednostavno. Belfort je dugo bio na TRT-u, a to je imalo velikog utjecaja na njegovo tijelo. Što ste duže na toj terapiji to su veće promjene na vašem tijelu. Možemo govoriti o cijeloj godini kako više  nije na TRT-u. Što je duži period to je Weidman u većoj prednosti.", rekao je Bisping.

"Vitor će biti slabiji i sporiji. Neće biti jači."

Meč između Weidmana i Belforta održat će se 28. veljače na UFC-u 184. Bisping će se pak za tjedan dana boriti protiv Rockholda, a ta bi mu pobjeda donijela veliki napredak.

"Još sam uvijek gladan i željan pobjeda kao i prvi dan kad sam navukao rukavice. Još uvijek želim biti svjetski prvak. Jedan sam od najboljih, ovdje sam već jako dugo i još uvijek ne namjeravam otići.", izjavio je 35-godišnji Englez koji je u ovom trenutku na omjeru od 25 pobjeda i 6 poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI