Bisping: Ako neće GSP, želim Diaza pa Weidmana

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2016 13:38h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping nije uspio izmamiti borbu s Georgesom St.Pierreom koji još nije postigao dogovor s UFC-om oko svog povratka u oktogon. Bisping, koji je ove godine postao prvak i obranio pojas srednje kategorije, nakon pobjede protiv Hendersona traži sljedećeg protivnika, a s GSP-om se želio boriti u Torontu na UFC 206 i ne odustaje od namjere da nastupi na tom eventu 10. prosinca.

Na popisu želja još ima nekoliko imena, a na vrhu je Nick Diaz koji je poručio da bi borbu s Britancem u tako kratkom roku prihvatio samo za 20 milijuna dolara.

“Želim se boriti odmah. Dana White i UFC su me natjerali da o tome razmišljam i sada to želim. A bio sam spreman uzeti slobodno do kraja godine i uživati u tituli. Sada se želim boriti u Torontu gdje sam živio šest mjeseci, imam tamo puno prijatelja. Ako neće GSP, nemam ništa protiv da se borim protiv nekog drugog. Nick Diaz bi bio netko tko izaziva interes. Bio se protiv Andersona Silve i u srednjoj kategorije. Ako on to želi, borio bih se protiv Nicka. Ako želi borbu samnom, sve dok se ne radi o nekom štenetu koji je tek potpisao za UFC, borit ću se s bilo kome. Dokle god ima financijskog smisla. Neću riskirati ugled i titulu protiv bilo koga, ali ako je novac u pitanju, napravit ću to”, rekao je Bisping.

Luke Rockhold, kojem je Englez uzeo pojas na UFC 199, krajem studenog se bori protiv Jacarea Souze, a drugi bivši prvak Chris Weidman na UFC 205 se bori protiv Yoela Romera. Bisping je poručio da bi rado branio titulu protiv nekog od njih, ali tek nakon što odradi željenu borbu u Torontu.

“Tko god pobijedi impresivnije između ta četiri borca, rado ću se boriti s njim nakon ovoga. To će se 100 posto dogoditi, vjerujte mi. Želim se boriti s Weidmanom, jer Rockholda sam već pobijedio. Ali neću nikoga izbjegavati”, zaključio je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI