Bisping: Ako hodaš u haljini s torbicom u rukama, treba ti testosteronska terapija

UFC 27.01.2012 08:22h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping će ovog vikenda imati prilike boriti se protiv UFC prvaka. Svi, naime, znaju da je Chael Sonnen pravi kralj srednje divizije koji nikada nije bio poražen u karijeri, a dakako niti prisiljen na predaju. Naravno, radi se o šali i Sonnenovoj projekciji stvarnosti, a što na to kaže Michael Bisping?

“On je prvak, on je narodni prvak, nikada nije izgubio, nikada ga nitko nije prisilio na predaju. Krivo! On je izgubio čak 11 puta, a mnogo tih poraza stigli su submissionom. Chael Sonnen je smiješan, dobar je pred mikrofonom, no prvak je Anderson Silva. Moje misli su trenutačno usmjerene samo na Sonnena i ne razmišljam o eventualnoj šansi protiv Silve za naslov.”

Što misli o THT terapiji koju koristi njegov protivnik?

“Nikada nisam upotrijebio steroide u svom životu, nikada nisam pao na doping testu. Čujem o svim ovim borcima koji koriste hormonsku terapiju testosteronom. Ako im fali testosterona, onda si u krivom sportu. Nisam doktor, no rekao bih da pravim muškarcima ne treba testosteron. Meni sigurno ne treba. To je i razlog zašto ulazimo u kavez ili oktogon jer smo alfa mužjaci. Ukoliko zaista imaš nizak nivo testosterona, onda vjerojatno hodaš okolo s torbicom u rukama obučen u haljinu”, smatra britanski borac i dodaje:

“Neću odbiti borbu. Slušajte, ja sam profesionalni borac i slušam cijelo vrijeme kako traže isprike i vade se na neke dodatke prehrani, suplemente…u kojima ima nedopuštenih sredstava. Ja uzimam proteine i nikada nisam pao na doping testu. Pazim što unosim u tijelo, a ne zabijam si iglu u stražnjicu. To je prava istina”, zaključuje Bisping.

Cijeli intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI