Bispinga razljutile usporedbe s De Randamie

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2017 18:29h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping se odlučio osvrnuti na usporedbe njega i donedavne prvakinje perolake kategorije, Germaine de Randamie, budući da su ga iste podosta razljutile.

De Randamie je ostala bez pojasa zbog toga što je odbila braniti ga protiv Cyborg Justino, a mnogi fanovi su tu odlučili povući paralelu s Bispingom, za kojeg smatraju kako također izbjegava prve izazivače. Bisping je o tome svojevoljno odlučio progovoriti u podcastu i objasniti zašto je prvu obranu titule imao protiv Dana Hendersona te zašto još uvijek nije spreman sučeliti se s onim što mu slijedi.

“Moram biti oprezan što govorim jer opet će krenuti neka sranja prema meni i nazivanja me pičkicom i sve što ide uz to. Napadaju me da sam branio pojas protiv Hendersona i da izbjegavam prve izazivače. No, glupani jedni, istina je ta da mi je UFC ponudio Dana Hendersona i ja sam ga prihvatio, a nakon toga sam morao na dvije operacije koljena.

Stvar s Germaine je podosta drugačija i već od početka mi je bila čudna. Sve je krenulo od početka, kada je osvojila pojas protiv Holly Holm. Joe Rogan je odmah u kavezu pokušao isprovocirati prozivanje Cyborg, ali ona je odmah rekla kako mora na operaciju ruke i da to ne dolazi u obzir. Dakle, odmah u kavezu je odbila prvu izazivačicu. Nakon toga je na press konferenciji rekla kako je borba bila neizvjesna te da zbog toga očekuje revanš protiv Holly. Odmah mi nije bilo jasno treba li na operaciju ili ne.”

Čini se kako bi Bisping trebao biti spreman tek negdje u studenom, a protivnik će mu biti pobjednik borbe za privremeni pojas, koji će Yoel Romero i Robert Whittaker odradio na UFC 213 eventu, 8. srpnja u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI