Bio je "mlad i glup": Gustafsson je proveo 15 mjeseci u zatvoru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2014 09:37h Autor:

Alexander Gustafsson

MMA borci nisu jedini koji su osjetili na sebi snagu Alexandera Gustafssona. Švedski borac je naime proveo 15 mjeseci u zatvoru zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Gustafsson je informaciju koja je do sada dobro skrivana objavio u razgovoru za expressen.se, gdje je istakao kako je tada bio mlad, te da je imao višak energije.

"Ovo je jedini intervju u kojem ću pričati o tome. Želim tu stvar ostaviti iza sebe i nastaviti razmišljati o budućnosti. Cijeli incident se dogodio kad sam bio tinejdžer, danas sam potpuno druga osoba. Tada sam imao višak energije, a nigdje da je na pravi način usmjerim. Nisu tu bili krivi roditelji, oni su bili sjajni, već jednostavno višak energije", kaže Šveđanin.

Bivši izazivač za pojas prvaka ističe da njegov potez nema opravdanja.

"Ne mogu se opravdati, jer taj potez nema opravdanja i sramim se. Utjecaj na taj moj potez je imalo dosta stvari, najviše kraj u kojem sam živio. Zbog toga sam se preselio, da izbjegnem sve to jer sam bio mlad i glup".

Vrijeme u zatvoru nije bilo ugodno.

"Vrijeme u zatvoru? Bilo je teško. Kada sam se počeo baviti s MMA sve se promijenilo. Bio je to onaj 'WOW faktor'. Instruktori su tražili od nas disciplinu, a s time sam ja imao probleme ranije. Vrlo brzo sam shvatio da je to moja budućnost, i osjećao sam se slobodno", ističe "Mauler".

On je dodao i da je uz obitelj, koja ga je uvijek podržavala, i MMA izašao na pravi put.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI