Bilo je i vrijeme: UFC snimio dokumentarac o Cerroneu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2015 09:46h Autor:

Donald Cerrone

Nakon što je napravio svoj najluđi potez do sad, prihvativši borbu protiv Bensona Hendersona samo 12 dana nakon posljednjem nastupa, UFC je napravio pravu stvar te snimio dokumentarac o svom vjerojatno (pozitivno) najluđem borcu, Donaldu Cerroneu.

UFC From All Angles zove se novi serijal u kojem će organizacija predstavljati svoje borce, a čast da bude dio današnjeg pripala je Donaldu Cerrone. Borcu kojeg teško možeš ne voljeti i željno iščekivati njegove mečeve. To je borac koji ne bira tko, kada i gdje i na taj način gradi svoju reputaciju i svoju ostavštinu.

Ovdje ćemo ipak vidjeti kakav je Cerrone van kaveza, koji su mu hobiji, kako izgleda život na njegovom ranču te odakle uopće toliko ovisnost o adrenalinskim avantura. Jedno je sigurno, Donald Cerrone je hedonist koji život živi punim plućima i kao takav nam samo može biti primjer.

Ovih 20 minuta je izuzetno vrijedan materijal koji ne treba pogledati samo MMA fan, nego svaka osoba koja se pita kako bi trebao provoditi svoj život i kako doći do stadija kad možeš pogledati iza sebe i reći "je ne regrette rien".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI