Bijesni Max Holloway: U UFC-u je izbila epidemija “pičkitisa”

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2016 14:06h Autor:

Max Holloway

Budući da sve upućuje na to kako Conor McGregor neće uskoro braniti naslov u perolakoj kategoriji, nakon devet pobjeda u nizu jedini logičan protivnik za Maxa Hollowayja jest privremeni prvak Jose Aldo. Međutim, Brazilac je razljutio Hollowayja komentarima da bi se radije borio s novim članom njihove divizije, bivšim prvakom lake kategorije Anthoyjem Pettisom.

Holloway je izrazio nezadovljstvo porukom upućenom Brazilcu, a sada je za Fox Sports daljnje obrazložio svoje razmišljanje:

“U UFC-u je izbila jebena epidemija. Epidemija vražjeg pičkitisa.

Imamo Alda koji priča o biznisu. Želite pričati o biznisu? Borba koja donosi lovu u perolakoj trenutno je naravno Conor McGregor, ali pričaju da se on bori s Eddijem Alvarezom. Ostao je samo jedan tip, ako želite pričati o unosnoj borbi, pričajte o meni, Maxu Hollowayju.

Da sam na Conorovom i Joseovom mjestu, ni ja se ne bih htio boriti protiv mene. Kažem to, ali onda pomislim da ipak bih, jer želim jebeno najteže borbe. Ne želim lagane borbe i prečace, kao što to danas mnogi rade. Jebeš tvoje prečace. Ja se borim s najboljim tipovima na jebenom svijetu. Posljednjih četiri, pet protivnika s kojim sam se borio su još uvijek rangirani.”

Aldo je želju za borbu s Pettisom opravdao s poslovne strane, pozivajući se na vjerojatni veći interes publike za tom borbom. Zanimljiv je to stav, s obzirom da je Pettis nakon svog nedavnog debija u diviziji izazvao upravo Hollowayja.

“Kada gledate iz perspektive fana, ovo- ono, ljudi kažu da je to zato jer je Pettis bivši prvak…Iskreno, to je sranje. Kada se borite samnom dobit ćete pravu borbu. Bit će to najtežih 25 minuta u vašem životu.

Pettis je izazvao mene, bivši prvak. To govori puno. Ja pišem tim borcima,’Borite se samnom’, ali nitko mi nikada ne odgovara. Ali svaki put kada mene netko prozove ništa se ne dogodi. Jebeno sam ljut i nabrijan. Svi se prave kao da žele borbu samnom sve dok nas ne zaključaju u kavez i onda ubrzo shvate koji se vrag događa.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI