Bijesni Cody Garbrandt tokom vaganja napao Jeremyja Stephensa

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2016 11:08h Autor:

Jeremy Stephens & Cody Garbrandt

Cody Garbrandt se jučer nije htio potući samo s bantam prvakom Dominickom Cruzom već je za vrijeme vaganja napao i njegovog timskog kolegu, Jeremyja Stephensa. Nije poznato postoji li snimka sukoba, ali je tokom vaganja Amande Nunes novinar Ariel Helwani rekao da čuje kako se nekakva tuča događa u hodniku.

Što se zapravo dogodilo, Helwaniju je prepričao Stephens. Garbrandt se u backstageu navodno prvo sukobio s Cruzom, a zatim je došao i do njega.

Stephens:

“Okrenuo am se i čuo nekoga da govori,’Da, bolje ti je da nastaviš hodati, ti itvoj cijeli tim, blabla…’ Pogledao sam i vidio da mi Cody prilazi velikom brzinom kao da će me napasti. POstavio sam ruku i osiguranje me maknulo. Cody je onda poludio, počeo je vrištati i htio skinuti majicu kako bi se borio sa mnom. Ja sam se smijao i rekao,’Hej buraz, uozbilji se, sutra se boriš s mojim timskim kolegom.’ Ja sam ovdje za Dominicka. Onda su nas rastavili. Bio sam šokiran čitavom situacijom. Ovaj tip ima borbu ispred sebe, a ljut je na mene. Ja nemam problema s njim. Došao sam podržati kolegu.”

“Šokiran sam da je UFC uopće dopustio da se sretnemo s tom ekipom. Dominick i on se ne vole. šokiran sam što mi je uopće prišao.Ja sam izbjegao cijelu situaciju. Nisam htio da se nešto takvo dogodi. On jue prišao meni, ali želi da ispadne kao da sam ja negativac, a ja samo podržavam kolegu.

Došlo je i do fizičkog kontakta, ali ništa ozbiljno.

“Čvrsto sam ga primio rukom. Zgrabili smo jedan drugog.”

Svoju verziju priče dao je i bantam izazivač.

Garbrandt:

“Taj tip je kuja i ogrebao mi je vrat svojim kurvinskim noktima. On je sretan što sam imao pune ruke i što me ljudi odvukli iza. Cruz zna da me ne može pobijediti i zato je doveo svog samoproglašenog divljaka. Kao što je Conor McGregor rekao, jebote tko je ovaj?”

UFC 207 održava se noćas u Las Vegasu. Priredbu predvodi borba prvakinje Amande Nunes i Ronde Rousey. Cruiz i Grarbrandt će se obračunati za bantam pojas u sunaslovnoj borbi večeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI