Bijesni Aldo popljuvao Reebokove uniforme: Izgledamo kao Power Rangersi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2015 20:22h Autor:

Ilustracija

Jose Aldo je sve dalje od UFC-a kada su u pitanja sva kontroverzna pitanja koja su predmet medijskih rasprava u posljednje vrijeme. Ne mislimo tu samo na ozljedu koju Dana White nije nazvao suspektnom, nego je otvoreno rekao da Aldo laže i da nije ozlijeđen. Tu mislimo i na pitanje vezano uz Reebokove uniforme, kao i zabranu uporabe infuzije nakon vaganja.

Brazilac je održao samostalnu press konferenciju u svojoj zemlji te se požalio na to da od sada nadalje više neće moći imati svoje sponzore.

"To je sranje, ali što da radim? Znamo da je to privatna kompanija, svi imamo ugovore iz kojih se to vidi", požalio se UFC-ov prvak novinarima koje je zanimalo kako mu se Reebokove uniforme sviđanju.

Aldo nije veliki fan…

"Ne mislim da izgledaju dobro, svatko ima svoj stil. Ali ja ne mogu ništa napraviti, samo mogu ovako javno pričati. Moramo to prihvatiti. Izgledamo kao Power Rangersi."

O udobnosti nije htio govoriti jer Reebokovu majicu i hlače još nije probao.

"Vidjet ćemo. Kada probam, tada mogu o tome govoriti."

Tema na press konferenciji je bila i zabrana infuzije koja je izazvala dosta kontroverzi i negativnih reakcija sportaša i struke.. Da bi spriječili doping transfuzijom krvi, Atletske Komisije testiraju borce na čestice koje ulaze u tijelo sportaša, a nus pojava su vrećica u kojoj se krv nalazi. Problem je i što uporaba obične infuzije ostavlja isti trag u tijelu sportaša pa će i ona biti zabranjena. Brazilac je takvu odredbu komentirao prilično žestoko te kaže da ne mari za nju.

"Samo ako me budu pratili 24 sata dnevno. Briga me za to. Ono što će se dogoditi jest da ću ja infuziju uzeti što god oni kažu. Otići ću kod prijatelja u kuću, u drugi hotel. Boli me k… za njih. Ionako mi neće zabraniti da se borim. Ne mogu mi zabraniti da se borim jer to nije doping. Kažu da će me testirati. Ma kako će to napraviti iz mog urina? Samo ako imaju neke nove tehnike. Oni su ninđe. Oni su jebeno glupi", zaključio je bijesni UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI