BiH borac Sexy Sam stiže u TUF i kuca na vrata UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2013 09:44h Autor:

Semir Čeliković

UFC u posljednje vrijeme dijeli mnogo otkaza i zaista nije lako doći do prilike u najboljoj MMA organizaciji na svijetu, a kad su u pitanju manje iskusni borci jedina prava prilika im je The Ultimate Fighter.

Reality show koji je iznjedrio mnogo danas vrlo poznatih MMA imena mogao bi biti prava prilika i za jednog borca iz Bosne i Hercegovine. Radi se o Semiru Čelikoviću koji već dulje vrijeme živi u Australiji te se službeno bori pod njihovom zastavu, ali rođen je u Tuzli.

Portal borba.ba izvijestio je kako bi on trebao biti jedan od boraca u TUF-u Kanada VS Australija koji će se na TV ekranima emitirati početkom iduće godine, a treneri će biti Patrick Cote i Kyle Noke.

"Mislim da imam dobre šanse i da sam jedan od favorita. Boravio sam nedavno na Tajlandu gdje sam trenirao u Tiger Muay Thai gymu s Brianom Ebersoleom i Rogerom Huertom i svi su imali samo riječi hvale za mene", rekao je borac kojem je prema Sherdogu nadimak Sexy Sam.

U svojoj dosadašnjoj karijeri ubilježio je šest pobjeda i jedan poraz, a iduću borbu odradit će u Australiji 13. srpnja protiv još uvijek neporaženog suparnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI