Bigfoot: Velasquezovo lice će osjetiti moju ruku, ovog puta će biti drukčije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2013 08:12h Autor:

Antonio Silva

Antonio "Bigfoot" Silva na UFC-u 160 ima zaista iznimno težak izazov ispred sebe, pogotovo gledano sa psihičke strane, jer njegova prva borba protiv Caina Velasqueza je bila jako krvava i doživio je težak poraz, a sada je na redu prilika za osvetu.

Da je kojim slučajem Bigfoot sam mogao raditi scenarij za "osvetu", vjerojatno ne bi odabrao bolju priliku. Njih dvoje za krajem svibnja naći će se ponovno u oktogonu, a ovog puta ne radi se o prestiž borbi, već je ulog iznimno visok – titula prvaka u teškoj kategoriji. Nema previše onih koji vjeruju da Bigfoot može iznenaditi, ali njemu nitko ne može oduzeti pravo na nadu…

"Ovo je jako velika borba ne samo za mene, već je vrlo važna i za moju obitelj. Želim osvojiti pojas prvak zbog Brazila, svoje obitelji i fanova. Ovog puta sve će biti drukčije!", poručio je Antonio.

"U svojoj prvoj borbi s Cainom bio sam iznimno nervozan, pogotovo jer je to bio moj prvi meč u UFC-u. Adrenalin me svladao i nisam se držao taktike koju su mi odredili treneri. Nakon tog meča ubilježio sam dvije pobjede u UFC-u, obje nokautom i sada sam jako samouvjeren. Velasquez je opasan i kompletan borac koji ima odličnu stojku, BJJ i hrvanje, ali ja vjerujem u svoje ruke i bolji sam iz borbe u borbu. Prvom mogućom prilikom Cainovo lice će osjetiti moju ruku", rekao je Bigfoot.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI