Bigfoot: Uzalud Overeemu svi mišići kad nema srce ratnika!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.11.2012 15:49h Autor:

Antonio Silva

Antonio "Bigfoot" Silva dobit će priliku za još jedan veliki meč. Mnogi ga u okršaju protiv Alistaira Overeema vide kao autsajdera, no on je već u sličnim prilikama znao iznenaditi cijeli svijet.

Početkom veljače moći ćemo gledati odličnu UFC-ovu priredbu na kojoj će Jose Aldo napokon braniti titulu prvaka u pero kategoriji protiv Frankieja Edgara, a neki će se još više radovati konačnom povratku Overeema u oktogon. No, Bigfoot opasno prijeti i verbalni rat među njima već je započeo.

"Tehnički dio mu je unaprijeđen, ima snagu i mišiće, to je dobio, ali nitko mu ne može dati borilački duh i ratničko srce. S time se čovjek mora roditi, to se ne može naučiti. Kad sve ide super i pobjeđuje on je lav, ali čim ga se udari pretvori se u mačku. Priredit ćemo odličnu borbu", najavio je Bigfoot, a nema sumnje da će vrlo brzo stići žestok odgovor s Nizozemčeve strane.

Posljednji meč Silva je odradio protiv Travisa Brownea te je pobijedio, a prije toga borio se s Cainom Velasquezom kad je u poprilično krvavom meču teško poražen, no 33-godišnjak se može pohvaliti i nekim vrlo značajnim pobjedama, a među njima prednjači slavlje nad Fedorom u Strikeforceovom turniru teškaša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI