Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bigfoot Silva: Rothwell će u oktogonu vidjeti tko je vreća za udaranje! | Fight Site

Bigfoot Silva: Rothwell će u oktogonu vidjeti tko je vreća za udaranje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2015 10:58h Autor:

Antonio Silva

Nedavno je Ben Rothwell izjavio da će mnogo boraca u UFC-u izgledati drukčije kad najjača svjteska promocija krene u pojačanu borbu protiv dopinga.

Između ostalih spomenuo je i Caina Velasqueza, ali i sve one koji su koristli testosteronsku terapiju (TRT). Među njima je i Antonio Silva koji je izgubio posljednje dvije borbe. S obzirom da je TRT zabranjen i da je posljednje dvije borbe Bigfoot izgubio bez korištenja testosteronske terapije Rothwell je izjavio da Silva sad izgleda kao vreća za udaranje. Nije trebalo dugo čekati na odgovor Brazilca.

"Odgovorit ću mu u oktogonu. Znam da prvo moram pobijediti u sljedećoj borbi i onda tražiti da se borim s njim. Tog dana ću mu odgovoriti.", izjavio je Antonio "Bigfoot" Silva.

Silvi će na UFC-u 190, koji će se održati 1. kolovoza, protivnik biti Soa Palelei. Ukoliko pobijedi tražit će da mu sljedeći protivnik bude Rothwell.

"Naporno treniram i fokusiran sam na povratak. Svaki sportaš želi pobjedu i uspjeh. Prolazio sam kroz teška razoblja u karijeri i sad se želim vratiti te odraditi sjajnu borbu. Palelei je težak protivnik, dobar je hrvač, ima teške ruke i zna jiu-jitsu te zato mislim da će to biti prava bitka. Ne znam kako će se borba razvijati jer svašta se može dogoditi. No, želim dati i dat ću sve od sebe da ostvarim pobjedu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI