Bigfoot Silva nakon poraza od Franka Mira: Morat ću početi od nule!

UFC 04.04.2015 21:46h Autor:

Bigfoot vs. Mir

Antonio "Bigfoot" Silva nije sretan zbog izvedbe koju je pružio u veljači protiv Franka Mira. Brazilcu ne cvjetaju ruže te je svjestan da će morati krenuti od nule.

Slobodno se može reći da je Silva spasio Mirovu karijeru u UFC-u. Amerikanac je imao 4 poraza u nizu i najvjerojatnije bi dobio otkaz da je izgubio u naslovnom meču Fight Nighta u Porto Alegreu.

"Bilo je užasno.", izjavio je Bigfoot za MMAFighting. "Nisam pokazao ništa što sam trenirao. Porazi su dio ovog sporta, ali treba barem pružiti neki otpor, a ja nisam ni to uspio napraviti."

Antonio je mislio da će Frank ići na rušenje, ali je ispalo totalno drukčije.

"Mislio sam da čeka moj udarac nogom kako bi me srušio. Imao je dobru strategiju. Obojica smo trebali pobjedu, a on je na početku imao više hrabrosti od mene i zaslužio je tu pobjedu.", pohvalio je Silva svog protivnika.

"Nabio sam si previše pritiska jer je borba bila u Brazilu, očajnički sam trebao pobjedu i jer Frank nije prolazio kroz najbolje razdoblje svoje karijere. Ovo mi se nije dogodilo u 10 godina."

Bivši izazivač u teškoj kategoriji je trenutno na 13. poziciji unatoč samo dvije pobjede u sedam nastupa za najjaču MMA promociju svijeta.

"Želim se boriti s najboljima kako bih došao do titule, a ovaj poraz me mnogo udaljio od tog cilja. Sad imam osjećaj kao da sam tek došao u UFC. Morat ću početi sve od nule.", rekao je Bigfoot.

Silva će morati razmisliti o svojoj karijeri i privatnom životu prije nego li se vrati u kavez.

"Vratio sam se treninzima. Potrebno mi je neko vrijeme kako bih razmislio o svemu i kako bih uživao sa svojom obitelji. Bio sam potpuno koncentriran na pripreme, pa sam zapostavio svoje kćeri na dva mjeseca. Nisam imao snage voditi ih van i družiti se s njima jer sam bio prezauzet s treninzima."

Bigfoot se želi boriti s članovima TOP 10.

"Borit ću se s bilo kim tko stane pred mene, ali bih više volio da to bude netko iz TOP 10."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI