Bigfoot se boji revanša protiv Velasqueza?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2013 10:09h Autor:

Antonio Silva

Cain Velasquez u idućim će tjednima strpljivo čekati poziv UFC-ovih čelnika da mu jave kada, gdje i protiv koga će braniti svoju titulu prvaka u teškoj kategoriji koju je nakon godinu dana vratio u svoje vlasništvo nakon nevjerojatnog premlaćivanja Juniora dos Santosa.

Velasquez je prije toga ubilježio i iznimno uvjerljivu pobjedu nad Antoniom "Bigfootom" Silvom, a to je ujedno bio i jedan od najkrvavijih mečeva u posljednje vrijeme u UFC-ovom oktogonu.

Upitate li bilo kojeg UFC-ovog borca koji kotira kao jedan od top pet boraca u kategoriji želi li priliku napasti titulu prvaka, nema sumnje da ćete kao odgovor čuti 'da'. No, čini se da jedna iznimka ipak postoji i ona se nalazi upravo u teškoj kategoriji.

Bigfoot nikada nije izričito rekao da mu je najveća želja dobiti priliku osvojiti titulu prvaka, odnosno da budemo precizniji odraditi revanš protiv Caina. Čini se da na sličnom tragu razmišlja i Silvin menadžer koji ne žuri s ugovaranjem još jedne borbe protiv Velasqueza.

"Osobno, ja bih radije da mu idući protivnik ne bude Cain, već netko drugi. No, to je ipak do UFC-a i ukoliko žele da napadne izazivača mi ne možemo odbiti. Trenutno još ništa nije potvrđeno", rekao je menadžer Bigfoota.

Čini se da bi oni puno radije meč protiv Juniora dos Santosa. "Junior ne probire svoje protivnike, to je njegov stav oduvijek. Osobno, kao opcije su mi zanimljive Josh Barnett (nije se ipak dogovorio s UFC-om op.a.) i Stefan Struve. No, uvjeren sam da Dos Santos ipak može pobijediti svakoga na svoj dobar dana. Ako se na kraju pojavi revanš protiv Caina kao opcija, onda ćemo morati prihvatiti tu opciju. Mi smo otvoreni za sve UFC-ove ponude", dodao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI