Bigfoot postaje Littlefoot? Antonio Silva želi pasti 30 kila!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2013 20:00h Autor:

Antonio Silva

Brazilski MMA borac Antonio "Bigfoot" Silva, koji je u svojoj posljednjoj borbi ponovno doživio ekspresni poraz u okršaju protiv Caina Velasqueza te je time propao njegov pokušaj preotimanja titule prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, priprema se za zaista ekstreman potez.

Možda bi Bigfoot uskoro mogao postati čak izazivač u poluteškoj kategoriji gdje bi vrlo rado želio nastaviti svoju karijeru, unatoč činjenici da inače ima otprilike malo iznad 125 kilograma.

Proteklog vikenda izazvao je na meč Thiaga Silvu koji je sjajnim nokautom pobijedio Rafaela Cavalcantea u Fortalezi. Thiago mu je odgovorio da će meč protiv njega vrlo rado prihvatiti, ako spusti kilažu i postane poluteškaš. Bigfoot je tu poruku, prema svemu sudeći, shvatio iznimno ozbiljno.

"Bili smo poput braće, a onda me prevario i zabio mi nož u leđa. Nisam ja ljut jer je otišao iz American Top Teama, on to jako dobro zna, ali je kukavica."

"Ima dosta boraca koji mogu mijenjati kategorije u kojima nastupaju, a ja ću potražiti liječničko mišljenje postoji li način na koji mogu spustiti kilažu, a da pritom ne ugrozim svoje zdravlje. To ću vrlo rado učiniti ukoliko je moguće, jednostavno želim meč protiv Thiaga", rekao je Antonio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI