Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bigfoot pao na doping testu i dobio devet mjeseci suspenzije! | Fight Site

Bigfoot pao na doping testu i dobio devet mjeseci suspenzije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.12.2013 08:57h Autor:

Antonio Silva

Nakon što je 7. prosinca zadovoljio ukuse svih MMA fanova u preludoj i srčanoj borbi s Markom Huntom, Bigfoot je nažalost pao na doping kontroli. Samim padom na doping testu Bigfoot je izgubio 50 000$ bonusa za borbu večeri, a Brazilca čeka i suspenzija od devet mjeseci.

Ovo će definitivno pokvariti ugled Bigfoota koji je s Huntom odradio "borbu godine", i u kojoj su zaradili bonus od 50 000$. Ali, od bonusa kao i od "privatnih otoka" ništa neće biti kada je u pitanju Bigfoot, dok će Hunt postati "teži" za još 50 000$. Ovim će se Silvi promijeniti i službeni rezultat borbe u NC (No Contest), dok će Huntu ostati "neriješeno".

U službenom objašnjenju kažu:

"Silvi je odobren medicinski režim testosteron terapije (TRT) i bio je u skladu s uputama na svim testovima prije borbe. Rezultati na dan borbe pokazuju da nivo testosterona iznad dozvoljenih granica. Silva je obaviješten da je povišena razina testosterona protivna UFC politici i krši njegov promotivni ugovor sa Zuffom."

Silva je i 2008 godine pao na doping testu, kada je suspendiran na godinu dana nakon što je osvojio Elite XC titulu u borbi s Justinom Eilersom.

Iz Silvinog kampa još uvijek nema objašnjenja za ovaj događaj…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI