Bigfoot: Očekujte da ću riješiti Brownea najkasnije u drugoj rundi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2012 10:22h Autor:

Antonio "Bigfoot" Silva

Bodovni suci neće imati previše posla u meču Antonija Silve i Travisa Brownea, najavio je to sam Bigfoot.

UFC on FX 5 održava se noćas u ranim jutarnjim satima po našem vremenu, no čini se da glavni meč večeri neće predugo potrajati, iako je predviđen na pet rundi po pet minuta.

Bigfoot je najavio da nema namjeru odraditi svih 25 minuta borbe s Travisom Browneom te da fanovi mogu očekivati da će sve završiti najkasnije u drugoj rundi. "Ovo je vrlo važna borba za mene i neću dozvoliti da ode dalje od druge runde. Ne volim vidjeti u svom skoru sudačku odluku i možete očekivati da će sve završiti najkasnije u prvih deset minuta."

"On je možda tek drugi ili treći borac koji je viši od mene, ali nema veze, to mi ne predstavlja problem. Znam da ga mogu srušiti na pod i onda dovršiti ground and poundom. U tome sam najopasniji, ali moramo reći i da sam iznimno naporno trenirao također za borbu u stand-upu. Pun sam samopouzdanja i želim sve završiti vrlo brzo", rekao je Bigfoot.

Prijenos UFC on FX 5 priredbe možete pogledati besplatno na Fight Channelu u noći s petka na subotu 6. listopada s početkom u 2 ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI