Bigfoot: Nisam ja štakor za testiranje, tužit ću UFC-ovog doktora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.12.2013 10:23h Autor:

Antonio Silva

Bigfoot je iznenada postao negativac tjedna nakon što se otkrilo da je jednu od najboljih teškaških borbi u povijesti UFC-a odradio dopingiran, odnosno da mu je razina testosterona u organizmu bila previsoka, unatoč TRT dozvoli koju posjeduje.

Antonio Silva za sve okrivljuje liječnika s kojim UFC surađuje u Brazilu, smatra da ga je on krivo obavijesti te da mu je upravo on dao uputu da poveća dozu jer mu je razina bila preniska.

To je Bigfoot već otkrio u svojoj prvoj izjavi, ali i dalje nastavlja s optužbama na račun dr. Tannurea te najavljuje tužbu zbog cijelog slučaja.

"Uzeo sam dozu kao što mi je doktor preporučio. Želim dokazati da sve ovo nije moja greška i tužit ću Tannurea zbog svega. Želim moralnu i financijski zadovoljštinu, nanio mi je svojim krivim procjenama veliku štetu", rekao je Antonio.

"Ja se sad osjećam kao laboratorijski štakor, a to ne želim. Čak sam razmišljao da zbog svega ovog završim i svoju karijeru, ali ja ipak nisam čovjek koji samo tako odustaje, pa ću nastaviti dalje", dodao je Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI