Bigfoot napustio Blackzilianse, vraća se u ATT

UFC 10.03.2012 11:20h Autor:

Antonio Silva vs. Mike Kyle (Photo: Strikeforce)

Prometno je u kampu Blackziliansa. Nakon što je Overeem doveo Daniela Ghitu da mu pomogne u pripremama protiv prvaka Juniora Dos Santosa, tim je oslabljen odlaskom drugog Brazilca Antonija Silve.

Bigfoot je počeo trenirati u Boca Ratonu u Imperial Athletics Gymu uoči meča s Fedorom, a uoči svog debija u UFC-u protiv Roya Nelsona 26. svibnja vratio se u American Top Team i nada se da će trening kamp završiti s JDS-om u Brazilu.

Evo što je još rekao Brazilac u razgovoru za Tatame.com:

“Prvo ću vrijeme provesti ovdje na Floridi gdje živim. Treniram s momcima iz American Top Teama koji su mi, hvala Bogu, otvorili vrata. Treniram s Thiagom Silvom, Sakarom, svim velikim imenima otamo. S Katelom Kubisom radim na Muay Thaiju, a s Parrumpinhom jiu jitsu. Šest tjedana prije meča otići ću u Rio de Janeiro. Želim učiniti isto kao uoči borbe s Fedorom. Želim isti zanos, biti u istom stanju mentalno.

Oduvijek sam imao prijatelje u American Top Teamu. 2009. nakon borbe s Fabricijem Wrrdumom odlučio sam otići. Želio sam svoj trening kamp i nešto drugačije.

Werdum i Dos Santos su se borili s Nelsonom i pitat ću ih za savjet. Nihovi savjeti jako će dobro doći. Probat ću provesti tjedan s JDS-om u Salvadoru ili on može doći kod mene u Rio.”

Silva se također osvrnuo i na  poraz od Daniela Cormiera u posljednjem meču.

“Neki porazi su korisniji od pobjeda. Bog mi daje priliku da preokrenem stvari. Taj poraz je dobrodošao jer sam postao bolja osoba u privatnom životu, u mom poslu i sada na stvari gledam drugačije.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI