Bigfoot: Kad su mi javili da se borim s Overeemom nisam mogao vjerovati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2013 09:42h Autor:

Antonio "Bigfoot" Silva

Antonio Silva u nedjelju rano ujutro po našem vremenu naći će se u oktogonu s borcem za kojeg čak i on kaže da je jedan od najkompletnijih udarača u teškoj kategoriji UFC-a. Svjestan je težine izazova koji je ispred njega, ali najavljuje sjajan meč.

Bigfoot je bio u laganoj nevjerici kad mu je e-mailom javljeno da će se boriti protiv Overeema na UFC-u 156.

"Meč protiv Overeema sam htio već dulje vrijeme i to je bila sjajan vijest. Javljeno mi je e-mailom, a ubrzo mi je to potvrdio i menadžer. Na trenutak sam doslovno ostao bez riječi. Vijest sam najprije otkrio ženi i od sreće sam je zagrlio", otkrio je Antonio.

Očito se neće dogoditi da od Bigfoota doživimo podcjenjivanje protivnika. "Alistair je iznimno opasan protivnik. Možda ga ne bih baš nazvao najboljem udaračem u MMA svijetu, ali definitivno je najkompletniji i zbog toga zaslužuje poštovanje. Ja sam spreman i već dulje vrijeme uvježbavam svoju udaračku tehniku. Mogu reći da se osjećam ugodno u stand-up borbi", rekao je Bigfoot.

Otkrio je također i kakva je situacija s njegovom kilažom. "Obično imam oko 128 kilograma, tako da moram malo skinuti za službeno vaganje. To nama teškašima ipak ne pada tako teško, moram se samo privremeno odreći određene hrane i sve bude u redu. Idućeg dana se ionako vratim na normalnu kilažu."

UFC 156 možete pratiti uživo na Fight Channel PPV-u u nedjelju 3. veljače s početkom u 04:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI