Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bigfoot želi u oktogon s 20 kila lakšim Thiagom Silvom! | Fight Site

Bigfoot želi u oktogon s 20 kila lakšim Thiagom Silvom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2013 17:51h Autor:

Antonio Silva

Thiago Silva oduševio je ogroman broj MMA fanova svojom borbom na UFC on Fuel TV-u 10 koji se održao ovog vikenda u Brazilu.

Svojom nevjerojatnom pobjedom nokautom u zaista fantastičnom meču pobrao je brojne pohvale, kao i dva bonusa u ukupnom iznosu od čak 100 tisuća dolara.

No, jedan Thiagov sunarodnjak se nije previše razveselio njegovoj pobjedi. Antonio "Bigfoot" Silva nije bio ni najmanje impresioniran te ga je odlučio putem Twittera prozvati na meč.

No, postoji jedan mali problem. Čini se da je Bigfoot smetnuo s uma da se Thiago natječe u poluteškoj, a on mora čak skidati kilažu da bi prošao službeno vaganje kao borac u teškoj kategoriji. Jedan njihov određeni sukob iz prošlosti očito je još uvijek prilično aktualan…

"Bigfoot je sigurno ljut što sam napustio American Top Team. Ukoliko zaista želi meč protiv mene, onda neka spusti kilažu i dođe u polutešku kategoriju", rekao je Thiago, koji je trenutno član Blackziliansa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI